Українська айдентика. З чим іноземці асоціюють Україну

Якщо розробити рецепт кошерного борщу, то це буде українська страва чи ізраїльська? Вона допоможе нам популяризувати нашу кухню чи сприятиме її паплюженню? Вона свідчитиме про толерантність українців чи про їхню безхребетність?

Де межа між відкритістю та мультикультурністю, з одного боку, та бажанням мімікрувати, підлаштуватися під сильніших – з іншого? Якими мають бути українці, аби викликати цікавість світу не лише політичними скандалами, а й власною культурою?

Долучайся до дискусії в Club PROпозиціонери 18.03 о 19:00 – https://www.joinclubhouse.com/event/xqk41qYD

Приєднуйтеся до нашого телеграм-каналу, щоб бути в курсі найважливіших новин: t.me/proposicia